Oorspronkelijk afgestudeerd als bouwfysicus, ervaring opgedaan in bouwprojecten.
Bouwprojecten fascineren me nog steeds, om het bouwproces een scheppend proces is waarbij een idee tot een concreet levend gebouw wordt gevormd waarin mensen kunnen leven.

Daarna heb ik ervaring opgedaan met beheer en onderhoud van vastgoed, vooral woningen, bij de Nationale Woningraad. Vervolgens de kans gekregen als stafmedewerker personeel- en organisatie- ontwikkeling me te verbreden en ben ik verantwoordelijk geweest voor de facilitaire organisatie van ruim 100 mensen, 6 gebouwen en een opleidingscentrum annex hotel.
Na de fusie van NWR en NCIV in Aedes actief als projectmanager en als manager verantwoordelijk voor het opzetten van nieuwe initiatieven, waarvan WoonEnergie de bekendste is.

De laatste jaren ben ik actief geweest als teammanager energie en duurzaamheid en heb ik veel gedaan met ESCO's (Energy Service Companies) en verschillende netwerken, ook in Europa.

In mijn werk heb ik bestuurlijke ervaring opgedaan, maar ben daarnaast maatschappelijk actief en heb als bestuurder en later toezichthouder ruim 17 jaar ervaring in het onderwijs.